lauantai 20. elokuuta 2011

Onnitteu kortti.

Tämä kortti on myös ollut minulla jo aika kauan ja tämänkin löysin noita kuvia selaillessa niin ajattelin samalla panna tämänkin.Eli tässäpä tämä kortti.

Vähän mainosta

Olen voittanut sellaisen kuin TOP Model kilpailun kun piti piirtää sille Justin Bieberille kiertue asu joten olin yksi niistä joka voitti. Palkinnoksi sain sellaisen jossa oli meikkejä (Jippii!).Olin myös innolla odottanut juuri sitä palkintoa ja sitten eräänä iltana se tuli postissa se paketti jossa oli minun palkintoni ja minulle oli myös kirje sielä että onnea toivottaa TOP Model yhtiö.Että sellainen mainos se.

Tyttövauvalle

Tämä korttikin on ollut jo jonkin aikaa minulla mutta en ole muistanut laittaa tätä. Tämä on minun mielestä myös ihana leimasin. :)

Merenneito kortti

Tämä kortti on ollut pitkään jo valmiina mutta nyt vasta sain tämän tänne. Osallistun tällä kortilla magnolian haasteeseen. Tämä on minun mielestä suloinen leimasin. (PS:Koulukin alkoi tiistaina ihan hyvin.)

lauantai 13. elokuuta 2011

30 vuotis kortti

Ja tällainen kortti laitettiin menemään minun kummille.

tiistai 2. elokuuta 2011

Jippii synttärit jippii

Ja tällä viikolla sitä sitten juhlitaan synttäreitä. :) :) Viikonloppu siinä menee sitten juhliessa. (tiedotus:) en tee tällä viikolla kortteja koska en kerkeä. :) XD :) XD